Ανοξείδωτα Δίκτυα

Η εταιρία μας ειδικεύεται στις κατασκευές ανοξείδωτων δικτύων τροφίμων, ποτών, νερού, φαρμάκων. 

Η μέθοδος TIG που χρησιμοποιούμε είναι η πλέον διαδεδομένη στην συγκόλληση σωληνώσεων τροφίμων και ικανοποιεί όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις και οδηγίες. Επίσης, η εταιρία διαθέτει αυτόματη μηχανή δορυφορικής συγκόλλησης (Orbital Welding Machine) με κεφαλή συγκόλλησης κλειστού τύπου, κατάλληλη για ανοξείδωτα δίκτυα υγειονομικού τύπου (τροφίμων, μπύρας, νερού, κ.λ.π.). Η μηχανή μας προέρχεται από τον κορυφαίο Γερμανικό οίκο ORBITALUM o οποίος εξειδικεύεται σε αυτόματες μηχανές συγκόλλησης κρίσιμων εφαρμογών υγειονομικού χαρακτήρα.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, κατασκευή, συγκόλληση και τοποθέτηση δικτύων σωληνώσεων τροφίμων όλων των διατομών και όλων των ποιοτήτων (304, 316, 304L, 316L) είτε κατά DIN είτε κατά SMS. Ακόμη, η εταιρία μας μπορεί να προμηθεύσει τον εκάστοτε πελάτη με όλα τα απαραίτητα υλικά (σωλήνες, καμπύλες, ταφ, ρακόρ, συστολές, κ.λ.π.) που χρειάζονται για την κατασκευή των δικτύων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για την προμήθεια πιο εξεζητημένων υλικών όπως βάνες, αντλίες, ειδικά εξαρτήματα (μετρητές θερμοκρασίας, πίεσης, κ.λ.π.), δεξαμενές, ολοκληρωμένα συστήματα CIP, ηλεκτρολογικά υλικά και πάσης φύσεως ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, όταν είναι απαραίτητο για την πλήρη εγκατάσταση του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Όλες οι κατασκευές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας και μετά από ανταλλαγή τεχνικών απόψεων και εμπειριών. Επίσης, οι κατασκευές επιβλέπονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων μηχανικών, έτσι ώστε το νέο έργο να παραδοθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Σχετικά Έργα